Kolagen

Collarium protiv starenja je nov proizvod u usponu na području terapije svetlom. Daje potpuno novu dimenziju na ogromnom svetskom tržištu, sigurnost na koju kupci mogu racunati, prirodni proces protiv starenja kome mogu poveriti svoje telo i zdravlje.

Crveno svetlo kolagena od glave do pete vitalizuje kožu sa posebnim učinkom i naglašenim svetlom na lice, dekolte, vrat i ruke. Miran protok ventilacije osigurava opušteno uzivanje.

Naučna istraživanja i medicinska praksa su pokazale davno,da svetla stimulišu, isceljuju, smanjuju bol i imaju vitalizirajuci efekt na različitim talasnim dužinama. Crveno svetlo talasne dužine od 620 nm prodire do dubine od 10 mm ispod površine kože i utiče na aktivnost ćelija. Istraživanja potvrđuju porast belančevina, kolagena i elastina zbog terapije svetlom i tako podmlađuju kožu. Komparativna studija je pokazala dugoročni učinak ove terapije Većina korisnika je prijavila poboljšani tonus kože, ten i elastičnost dva do tri meseca nakon tretmana u razdoblju od samo četiri nedelje. Male sitne bore nestaju, a na celom telu se smanjuju. Otkrijte tajnu mladalačkog izgleda kože.

Zakažite tretman:
013/333790 064/8157515