Nega tela

Pospešuju se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, otklanja se stres i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

Anticelulit masaža je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama.

Zavisno od tipa celulita, sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anticelulit masaže do limfne drenaže s pakovanjem tela.

Osim što otklanja celulit, anticelulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije, kao i na zatezanje kože.

Sportska masaža ubrzava procese otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućava brz proces oporavka mišića.

Takođe, smanjuje mogućnost nakupljanja mlečne kiseline, koja se s vremenom pretvara u kalcifikate koji mogu izazvati mišićnu napetost, pa čak i bol. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, ali se takođe mišići mogu pripremiti za trening zagrevanjem i istezanjem.

Ova masaža se preporučuje sportistima i rekreativcima.

Ova jednostavna masaža može otkloniti veliki niz tegoba, opustiti napetost i umor. Osim što ćemo masažom podstaći cirkulaciju lica i glave, naša koža će dobiti zdrav sjaj, a kosa će biti nahranjena i ojačana.

Masaža glave i lica radi se kod slabe koncentracije i hroničnih glavobolja i stresa.

Relaks masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.

Ona ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i za relaksaciju mišića.

Može se raditi relaks celog tela ili parcijalno pojedinih delova (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Kod aroma masaže se koriste eterična ulja. Maser treba da zna koja eterična ulja se koriste za smanjivanje stresa, koja za poboljšanje cirkulacije, a koja za eventualne kožne probleme. Najčešće korišćeno ulje u aromaterapijskoj masaži jeste lavandino; koriste se i citrusi, a obično se radi mešavina više eteričnih ulja. Ova masaža posebno se preporučuje za smanjivanje stresa ili bilo kakve probleme emotivne prirode.

Refleksologija se često poistovećuje sa običnom masažom stopala, ali ona je mnogo sofisticiranija. Refleksološka masaža sastoji se od pritiskanja tačaka na tabanu koje su povezane sa organima u telu. Teorija kaže da je svaka tačka na telu povezana s jednom tačkom u tabanu. Ovakva masaža stopala deluje izuzetno opuštajuće, posebno za osobe koje mnogo vremena provode na nogama, a može pozitivno delovati i na specifične organe u telu.

Isprobajte predivan osećaj najkvalitetnije tople čokolade na svojoj koži. Masaža toplom čokoladom hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu. Čokolada relaksirajuće deluje na psihu i čula putem mirisa kao aromaterapija. Putem nežne stimulacije energetskih tačaka tretman čokoladom smanjuje napetost i stres, a miris čokolade daje prijatan osećaj relaksacije, opušta i popravlja raspoloženje.

Osećaj potpune relaksacije koji nastaje u telu tokom masaže, prijatan ambijent, aromatični mirisi i zvuci posebno osmišljene muzike pružiće vam jedinstveno iskustvo i dovesti vaše telo i duh u harmoniju.

Kraljevska masaža ili masaža u četiri ruke jedinstven je tretman u našem studiju. Sinhronizovani pokreti dva terapeuta sličnog senzibiliteta i kombinacija masažnih tehnika uz pažljivo izabrane kreme za masažu blagotvorno deluju na opuštanje mišića i smanjenje napetosti.

Ova masaža je kreativna masaža u kojoj terapeuti, kroz dobro uigranu „koreografiju” pokreta, osluškuju vibracije vašeg tela, prepoznaju energetske blokade i balansirano utiču na opuštanje leve i desne strane tela. Terapeuti su u svojim pokretima ogledalo jedan drugom, s tim što jedan uvek preuzima vodeću ulogu u primeni pokreta.

Efekat kraljevske masaže je kao da ste doživeli dve masaže u jednom tretmanu. Kada dva terapeuta spuste ruke na vaše telo, vaš um reaguje na drugačiji način. U početku se javlja potreba da se prate kretnje oba terapeuta kako bi se zadržao logičan redosled pokreta koji um diktira, ali se vrlo brzo odustaje od pokušaja da se kontroliše situacija i to je najznačajniji psihološki trenutak u ovoj vrsti masaže.

Prepuštanjem iskusnim i sinhronizovanim pokretima terapeuta doživećete potpuno zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo.

Masaža vulkanskim kamenjem omogućava bolju razmenu materija u organizmu i potencira detoksikaciju. Da bi se bubrezi oslobodili štetnih, provociranih sadržaja dobijenih filtracijom krvi, nakon tretmana se preporučuje ispijanje pola litra mlake vode, odličnog medijatora toksina i spasitelja ovih važnih organa. Koža zahvalnost odaje svojom blistavošću i glatkošću zbog poboljšane cirkulacije i ishrane, kao i pomoći metabolizma kolagena i elastina u njoj. Cirkulacija tela ubrzava se za šest do osam puta, tako da se svaka ćelija smeši i odiše zahvalnošću.

Mišići odbacuju neprirodno stanje napetosti i bola prouzrokovanog fibrozitima i nakupljanjem mlečne kiseline. Disanje postaje dublje i opuštenije, stres se anulira.

Masaža svećom je holistička masaža koja ima cilj da ublaži fizički i psihički zamor. Nastala je iz drevne tajlandske masaže u kojoj se sveće i lekovito bilje potapaju u kokosovo ulje i zagrevaju u kokosovoj ljusci. Na organizam deluje pozitivno, opuštajuće, budi čula i neguje kožu.

Oblikovanje, zatezanje tela i limfna drenaža postižu se tretmanom tela pomoću mikrostrujnih impulsa. Elektrostimulacija aktivira mišićnu masu pasivnim putem. Na taj način dolazi do povećanja energetske potrošnje, najpre iz mišića, a nakon toga i iz okolnih masnih naslaga koje su stvorene pod dejstvom različitih faktora. Ovo je idealan tretman za osobe koje su iz bilo kojih razloga onemogućene da se bave fizičkim aktivnostima. Elektrostimulacija daje odlične rezultate u procesima mršavljenja, kao i u sklopu tretmana protiv celulita. Preporučuje se svaki drugi dan, kao zamena ili dodatak fizičkom treningu.
Benefiti elektrostimulacije su:

 • Povećava se potrošnja masnoća iz nagomilanih masnih naslaga
 • Smanjuju se volumen i obim kritičnih delova tela
 • Redukuje se celulit
 • Stimuliše se snabdevanje tkiva krvlju i podstiče se i ubrzava detoksikacija
 • Oblikuje se mišićna struktura i učvršćuje se tkivo
 • Poboljšava se tonus kože, smanjuje se njena opuštenost i poboljšavaju se čvrstina i elastičnost
 • Stimulativno deluje na celo telo

Elektrostimulacija je izuzetno važna u kombinaciji sa anticelulit paketima kako bi se ubrzavanjem metabolizma pokrenulo izbacivanje razgrađenih masnih naslaga i toksina. Ovo je preporučljivo pre svega osobama koje su fizički neaktivne.

Kavitacija – ultrazvučna lipoliza, zamena za liposukciju
Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl. Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, koji ciljaju masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije – membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom eliminiše iz tela.

Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 60 minuta, izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija ZAUVEK, a to se vidi po trenutnom smanjenju obima od oko 2–5 centimetara na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit. Glava aparata po koži klizi preko nanetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na delotvornost, a osećaj toplote i relaksacije su jedine prateće „pojave”.

ZA KOGA JE KAVITACIJA?
Kavitacija je prava metoda za vas ako pripadate grupi zdravih žena i muškaraca, svih godina, prosečne telesne težine, koji ne mogu da se oslobode izvesnih upornih naslaga uprkos dijetama ili vežbanju, a ne želite da se podvrgnete rizicima, troškovima i oporavku od hirurške liposukcije. Idealni kandidati su osobe sa BMI (body mass index) od 19 do 30.

KOLIKO MI TRETMANA TREBA?
Tretmani se rade jednom u sedam do deset dana, s pratećom obaveznom limfnom drenažom (ručna ili LPG lipomasaža, ili triaktiv laserom). Broj tretmana se individualno određuje na konsultaciji koju kod nas vrše lekari koji i izvode tretmane.

Tokom vaše individualne konsultacije, lične i diskretne, možete saznati više o metodi kavitacije, a takođe i koje su još dopunske terapije prikladne da postignete željeno preoblikovanje tela, zatezanje kože ili smanjenje, na primer, oticanja nogu, a takođe i za podmlađivanje lica (jer mi smatramo da je telo celina i da se holističkim pristupom postiže najviše).

KADA ĆU VIDETI PRVE REZULTATE?
Prvi rezultati se vide ODMAH. Pošto se obim izabranog dela tela izmeri i zabeleži pre tretmana, neposredno nakon 45–60 minuta meri se ponovo: dosadašnja praksa je pokazala da se na stomaku taj primarni gubitak centimetara posle tretmana kreće u proseku od dva do pet centimetara.

KOLIKO TRAJU REZULTATI?
Izmereni gubitak se ne vraća, jer se te uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od takozvanog jo-jo efekta. Sa svakim narednim tretmanom telo se sve više i lepše preoblikuje, a takođe i još mesec dana posle poslednjeg tretmana (u proseku je potrebno od četiri do osam tretmana). Poželjno je samo da se narednih dana kombinuju povećan unos tečnosti, racionalna ishrana i fizička aktivnost. Napomena: potrebna fizička aktivnost se može delom nadomestiti niskofrekventnim elektrostimulacijama odgovarajućih mišićnih grupa, što dovodi do ubrzanog sagorevanja oslobođene masti.

ZA KOGA NIJE KAVITACIJA?
Liposukcija i kavitacija (lipoliza) bore se protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti. Takođe, njima se ne izlažu trudnice, osobe s dijabetesom, bubrežnim oboljenjima, tumorima i sl.

Jedinstvena unipolarna metoda kojom se selektivno zagreva potkožno tkivo i olakšava otpuštanje masti iz masnih ćelija. Zagrevajući masne ćelije, zagreva se i kolagen koji ubrzava metabolizam fibroblasta, a samim tim i stvaranje novih vlakana kolagena i elastina. Koža postaje glađa, zategnutija i zdravija, a strije i novi ožiljci su manje vidljivi već posle prvog tretmana.

Ova metoda je karakteristična po primeni termo i krio gela. Prvi se nanosi na delove zahvaćene celulitom i masnim naslagama, a krio na mesta sa izraženim venama, kapilarima i opuštenom kožom. Tretirani delovi se bandažiraju elastičnim zavojima, što podstiče efekat drenaže. Hidra botanik se nanosi natopljenom gazom preko zavoja. Telo se potom uvije u foliju i tako ostaje 30 minuta. Sve to izaziva jak efekat „toplo-hladno”. Specifičnost ovom tretmanu daje biljka andiroba iz šuma Amazonije, koja ima moć razgradnje, hidratacije i tonifikacije, a izaziva utisak svežine i smirenosti. Posle skidanja zavoja radi se drenaža suvim uljem. Može se raditi na celom telu ili samo na delovima.

NAPOMENA: Svi tretmani mogu da se urade u tri dana, ali dobili biste mnogo bolji rezultat ako bi se u dogovoru s maserom napravio odgovarajući paket i raspored u skladu s potrebama tela.

Gipsane bermude su tretman koji se koristi za tretiranje celulita (edematozna forma), lokalizovane masnoće i neelastičnosti kože

Oligoelementi, koji su osnova preparata, jesu aktivatori i pojačivači postojećih aktivnih supstanci u ovoj liniji:

 • Silicijum – ima ulogu u stvaranju kolagena
 • Magnezijum – najvažnija komponenta za učvršćivanje tkiva
 • Bakar – učestvuje u proizvodnji elastina
 • Gvožđe – daje koži tonus i usporava njeno starenje
 • Cink – ima antioksidantnu moć, vezuje slobodne radikale

Postupak:
Na kritične tačke na telu – butine, bokove, stomak – laganom masažom prvo se nanosi losion (OLIGOCLEAN), zatim serum (OLIGOCOMPLEX), a potom aktiviramo limfne kanale utrljavajući OLIGODREN, koji eliminiše toksine iz organizma. Dalje blagom masažom utrljavamo MULTIACTIV ako tretiramo masne naslage i OLIGOTON ako tretiramo opuštenu kožu. Na kraju se stavlja OLIGOMASK preko pamučnih kompresa i oblikuje se kalup prema telu klijenta. Ova maska zapravo stvara pogodnu mikroklimu za delovanje preparata koje smo utrljali. Ostavi se da deluje 45 minuta. Evidentan je znatan gubitak tečnosti, putem koje se izbacuju štetne materije i toksini iz organizma. Koža je znatno zategnutija i sjajnija.

To je procedura koja sadrži tretman čišćenja kože – rehidratacioni piling kao pripremnu proceduru za nanošenje odgovarajućih algi, od kojih svaka ima svoju funkciju. Prvo pripremamo kožu tela aqua cleanom, koji pojačava delovanje preparata koji se kasnije nanose.

Morski piling (Scrub Marino) podstiče eliminaciju rožnatih delova i nečistoće epiderma. Sadrži kompleks esencijalnih ulja koji pročišćava kožu čineći je mekom i sjajnom. Zatim nanosimo alge, mozaično, u zavisnosti od problema.

Ovo je maska za telo koja ima veliku moć učvršćivanja. Zahvaljujući visokoj koncentraciji prirodnih elemenata poput eukaliptusa, karanfilića, guarane, ginsenga i bergamota, intenzivno zateže i učvršćuje kožu. Laminarija, pčelinji vosak i ulje slatkog badema razvijaju visoku moć hidratacije i mineralizacije.

Maska za telo alga liposolvente namenjena je tretmanima za mršavljenje. Jaka koncentracija prirodnih elemenata kao što su žalfija, ruzmarin, majoran, limun i menta daju proizvodu moć razaranja nagomilanih masnih naslaga i sprečavaju njihovo dalje nagomilavanje.

Ovo je maska za telo koja je vrlo korisna za tretiranje edematoznog i preedematoznog celulita. Sadrži jaku koncentraciju esencijalnih ulja majčine dušice, gorke narandže, avokada i kamilice, što je čini veoma delotvornom u otklanjanju edematoznog celulita.

Ova maska za telo namenjena je borbi protiv fibroznog celulita. Jaka koncentracija esencijalnih ulja čempresa, morske mahovine i divljeg kestena čini ovaj proizvod izuzetno efikasnim.

Tretman je napravljen na bazi revolucionarnog i patentiranog oblika hijaluronske kiseline. Zbog molekulske mase prodire duboko u kožu i podstiče proizvodnju živih ćelija koje stvaraju dva glavna proteina u koži – kolagen i elastin.

Ovaj tretman ima ulogu odstranjivanja štetnih produkata metabolizma iz organizma. Drenažu limfnih sudova vršimo ručno, izvođenjem vakuumske tehnike masaže, i mehanički, aparatima koji utiču na kapilarni i limfni protok tečnosti.

Podsećamo vas da od samog početka našeg rada važi pravilo da se koriste proizvodi zasnovani isključivo na prirodnim sastojcima.

Manuelna limfna drenaža – MLD (ručna limfna drenaža) jeste posebna terapijska procedura kojom se potpomaže rad limfnog sistema, odnosno aktivira se cirkulacija limfe, stimuliše se regeneracija tkiva, a podiže se i odbrambena sposobnost organizma (poboljšava se imuni sistem). Ima povoljan uticaj na nervni, mišićni, limfni i imuni sistem.

Izvodi se posebnim drenažnim pokretima, pritiskom i određenim smerom (od proksimalnih ka distalnim delovima tela) radi eliminacije viška tečnosti i štetnih materija iz organizma

Usporena i smanjena cirkulacija limfe dovodi do nagomilavanja toksina u organizmu, usporava dostavu hranljivih materija ćelijama i metaboličke procese u njima, što dalje negativno deluje na funkcionisanje i stanje ćelija, a time i tkiva i organizma u celini.

Limfna drenaža je odličan tretman kod sindroma „teških nogu”, kod problema venske insuficijencije ili kod edema izazvanih određenom traumom. Takođe je pogodna u estetskom smislu, posle različitih estetskih zahvata (face lifting, korekcija dojki, liposukcija itd.) radi prevencije oticanja, redukcije celulita i dobrog svakodnevnog osećaja.

Dobar protok limfe doprinosi dobrom zdravlju.

Limfna drenaža se primenjuje kod:

 • Limfedema
 • loše cirkulacij
 • lipoedema
 • hroničnog sinusitisa
 • problema s venskom cirkulacijom
 • posle operacije dojke
 • umornih i teških nogu
 • posle operacije u plastičnoj hirurgiji (face lifting, liposukcija…)
 • fibromijalgije, mijalgije
 • posthirurških edema
 • migrena, glavobolja
 • Sklerodermije
 • reumatoidnog artritisa
 • degenerativnog reumatizma
 • traumatskih edema
 • stimulacije imunog sistema
 • morbus sudecka
 • umora
 • neuroloških bolesti
 • detoksikacije organizma
 • redukcije celulita
 • bolnih sindroma glave i vrata
 • opstipacije
 • kod trudnica
 • rekovalescentnih stanja

Ručna limfna drenaža ima kontraindikacije kod:

 • akutne infekcije, zapaljenskih stanja, povišene telesne temperature
 • akutnih cirkulatornih problema (tromboze, flebitisi, tromboflrbitisi, opstrukcije vena)
 • teških kardioloških problema (angina pektoris, infarkt miokarda…)
 • malignih procesa

Kontraidikacije za manuelnu limfnu drenažu vrata:

 • srčane aritmije
 • hipertireoza
 • osobe preko 60 godina starosti

Kontraindikacije ručne drenaže stomaka:

 • trudnoća
 • menstrualni ciklus
 • epilepsija, astma
 • abdominalna aneurizma
 • sveži hirurški zahvati stomaka
 • stanja nakon duboke venske tromboze
 • promene na koži nakon zračenja
 • Hronova bolest
 • ciroza jetre
 • bubrežna disfunkcija

Tretmani su dati okvirno. Na licu mesta uvidom u stanje kože biramo mogućnosti oblikovanja programa tretmana koji treba da podignu našu stručnost, kreativnost i istovremeno zadovolje očekivanja vas kao klijenta.

Odabraćemo proizvod koji odgovara vašem tipu kože
Prilagodićemo tretman vašim potrebama i finansijskim mogućnostima
Stimulisaćemo rad ćelija
Zaštitićemo kožu od slobodnih radikala
Učvrstićemo strukturu
Stvorićemo zaštitni lipidni sloj

Guam je brend koji dolazi iz Italije i koji u proizvodima sadrži ekstrakt alge marine, koja ubrzava metabolizam, uz sicilijansku glinu i biljne sastojke. Poznati su po anticelulit proizvodima sa ovim algama.

Ballancer je efikasan i prijatan u isto vreme. Posle samo jednog tretmana klijent je zadovoljan, oseća se lagano i opušteno. Tretmani Ballancerom su odlični kao samostalni i kao sastavni deo tretmana za nehiruršku liposukciju, kao što su kavitacija, radiotalasni tretmani i slično.

Efekti

 • Trenutno rešava problem „teških nogu”
 • Značajno poboljšava rad limfnog sistema
 • Doprinosi prirodnoj detoksikaciji organizma
 • Poboljšava metabolizam
 • Smanjuje vidljivost celulita
 • Smanjuje obim tretiranih područja
 • Poboljšava elastičnost kože
 • Poboljšava rezultate tretmana kavitacije, radiotalasa…
Zakažite tretman:
013/333790 064/8157515