Pedikir

Stopalo spada među najopterećenije delove tela i vrlo često je izloženo različitim nepovoljnim uticajima: tesna obuća, dugotrajno stajanje, visoke potpetice, loša nega…

Proleće je vreme prelaska iz zimske obuće u letnju. To je velika promena za stopala jer ona tada gube vlažnost, više se isušuju. Koža postaje gruba, zadebljana i na njoj se stvaraju pukotine.

Klasičan pedikir je kozmetički tretman zdravog stopala kod kog se obrađuje stopalo koje se redovno održava u salonu, otklanja se eventualna zadebljana koža, tretira se kožica oko noktiju, uz prethodno natapanje u toploj kupci, zatim sledi lagana masaža i po želji klijenta ulepšavanje i lakiranje.

Medicinski pedikir podrazumeva tretman stopala sa zdravstvenim problemima: jako zadebljanje kože, urasli nokti, gljivice, kurje oko, dijabetičko stopalo, pukotine i sl.

Refleksologija stopala – Hod po oblacima Da bismo lakše i stabilnije hodali kroz život, prepustićemo se magičnom devedesetominutnom tretmanu stopala. S obzirom na činjenicu da se na njima nalazi 7.000 nervnih završetaka i da su grupisani u refleksne zone koje su povezane sa svim organima i organskim sistemima, ovaj tretman potpuno balansira rad svih unutrašnjih organa i celo telo dovodi u savršenu ravnotežu. Dobra i detaljna refleksomasaža stopala po efektima može zameniti klasičnu relaks masažu, što govori i o njenom izuzetnom antistresnom dejstvu.

Geliranje noktiju na nogama Umesto laka, isprobajte gelove, koji su postojaniji i jačaju nokte na nogama, a ima ih u svim bojama. Idealni su za one koji nemaju vremena da svaki dan popravljaju lak za nokte, jer mnogo duže traju od običnih lakova. Takođe, s njima možete oslikavati nokte kako želite, isto kao i na rukama.

Parafinsko pakovanje stopala Namenjeno je osobama sa izuzetno suvom kožom na stopalima. Najbolji način da povratite vlažnost koži stopala jeste parafinsko pakovanje. Na taj način se postižu duboka hidratacija i mekoća kože.

Zakažite tretman:
013/333790 064/8157515