Trajna šminka

Trenutno najpopularnija metoda permanent makeup-a je japanska metoda iscrtavanja obrva. Japanska metoda iscrtavanja obrva ne stvara efekat večernje šminke već uklanja nedostatke Vaših prirodnih obrva i poboljšava njihov PRIRODAN izgled. Jako bitno je naglasiti da se postojeće obrve ne čupaju, nego se na mestima gde su obrve prestale da rastu, gde su se proredile, docrtavaju dlačice i blago koriguje oblik I boja obrva.

3D dlačice su jedinstvene jer odaju utisak presijavanja dlačica na taj način što se specijalnim priborom vuku dve paralelne dlačice na razmaku od desetog dela milimetra.

Trajno izvlačenje kontura usana daje punocu i popravlja neujednačenosti i asimetrije usana.Kod usana se radi izvlačenje kontura linija usana, ali i popunjavanje cele površine usana (po želji klijenta), čime se može postići izvesna korekcija usana i izražajnost. Spektar boja će vam pomoći da izaberete boju koja najviše odgovara vašem licu i boji kože.

Definiše i ističe oči i daje dubinu pogleda. Učiniće da vaše trepavice deluju deblje i gušće.Radi se izvlačenje linijom gornjih kapaka (tkz eye liner) a po želji može i donjih. Mogu ići celom dužinom kapka, a mogu biti delimične. Debljina linija i izbor boje su individualni.

Zakažite tretman:
013/333790 064/8157515